Drosbjerg 1-45, Viby J

FULDTEGNET

NØGLETAL:

Drosbjerg 1-45, Viby J

KØBESUM:
78.100.000 kr.
EJENDOMMENS STARTAFKAST:
7,03 % før skat og uden indregnet værdistigning
KØBESUM PR. BOLIG:
3.395.652,17
INDSKUD (10 % ANDEL):
2.620.000 kr.
KØBESUM PR. M:
28.734 KR.
BOLIGAREAL:
2.718 m2 (eksl. carporte og depotrum)

Om ejendommen

Ejendommen blev opført i 2018 af Milton Huse og består af 23 fritliggende rækkehuse, der er opført i et plan. Alle rækkehusene er 4-værelsesrækkehuse.

 

Om rækkehusene

Rækkehusene er velindrettede med lyse materialer og en god rummelighed. De er indrettet med kombineret entré og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Via fordelingsgang er der adgang til to værelser samt et lækkert badeværelse med bruseniche. Udover de to værelser er der et dejligt soveværelse med stor walk-in garderobe. Desuden et dejligt køkken-alrum med godt lysindfald, bl.a. fra et ovenlysvindue, og stue med udgang til terrasse.

Der er et godt materialevalg med hvide køkken- og badeværelseselementer fra HTH Køkken. Den nordiske stil følges med hvidmalede vægge og lyse trægulve.

Der er sorte klinker på gulvet i entré, bryggers og på badeværelset. Der er gulvvarme med trådløs styring i hele huset. Desuden er der ventilationsanlæg med varmegenvinding, der sikrer tilførsel af frisk luft til boligen.

Af hvidevarer er der køle/fryseskab, opvaskemaskine, kogeplader, ovn, vaskemaskine og tørretumbler samt emhætte. Alle er mærket Siemens eller Bosch.

 

Udendørsarealer

Alle rækkehusene har egen carport på 19 m2 og et udhus/redskabsskur på 5 m2. Til alle boliger hører en skøn lille have.

 

Lokation

Rækkehusene er beliggende i et børnevenligt kvarter tæt på naturskønne områder og hverdagens fornødenheder. Børnepasning findes blot få hundrede meter fra adressen, og der er 10 minutter på cykel til nærmeste folkeskole, hvortil der også kører skolebus. Der er kort afstand til Viby Centret og indkøbscentret Mega Syd.

Bydelen har egen station og tre letbanestop, et i hver bydel (Viby J, Kongsvang og Rosenhøj). Det er derfor særdeles nemt at komme til alle dele af Aarhus og faktisk også helt til Grenå i Nord og Odder i Syd. I bil er det nemt at komme på motorvejen både mod nord og syd.

 

Om Aarhus

Der er flere årsager til, at Aarhus og omegn er attraktiv. Med skov, kyst og mange arbejds- og uddannelsesmuligheder er byen populær blandt danskerne.

Aarhus har ca. 350.000 indbyggere og er dermed Danmarks næststørste by og kommune samt en af landets største uddannelsesbyer. Byen er i en rivende udvikling og har et højt investeringsniveau i såvel byudvikling som infrastruktur.

Dette omfatter bl.a. udvikling af letbanen, innovationscentre, investeringer i byens arkitektur samt nye teknologiske løsninger. Aarhus er lykkedes med at tiltrække mange virksomheder gennem de seneste år.

Drosbjerg er et roligt og børnevenligt kvarter tæt på naturskønne områder og hverdagens fornødenheder. Der er tale om et attraktivt område, hvilket underbygges af, at der i umiddelbar nærhed af rækkehusene er en boligudstykning, hvor der opføres store og attraktive villaer i den højere prisklasse.

Nærmeste indkøb nås inden for 900 meter. Bydelen byder på masser af indkøbsmuligheder. Ved Viby Torv ligger indkøbscentret Viby Centret, der har et stort udvalg af butikker. Derudover er der nem adgang til indkøbscentret Mega Syd, der rummer store forretninger og boksbutikker som Elgiganten, Bauhaus, McDonald´s, JYSK, Petworld, Harald Nyborg og mange flere.

Ligesom for mange andre områder i Aarhus er der udarbejdet udviklingsplaner. Specifikt er der planer om at forskønne området omkring Viby Torv, opføre et medborgerhus, etablere flere stier, der binder områderne sammen, samt opføre flere kontorbygninger for at skabe flere arbejdspladser i bydelen.

I forvejen er området et attraktivt erhvervsområde, idet store virksomheder som Jyllands-Posten, Salling Group og Arla Foods er blandt de mange, der har domicil i området.

Både Danmarks Statistik og Aarhus Kommune forventer en positiv befolkningstilvækst.

 

AIF nr. 24997

 

INTERESSELISTE


Få direkte besked, når vi åbner for
investering i nye projekter.

 

Bliv skrevet op på
vores interesseliste i dag -->

 

Fair i navn og i handling

 

FairPart = Fremtidigt Afkast for Investorer med det
Rigtige match – i Partnerskab med andre