Korsgade 37-41, Hobro

FULDTEGNET

NØGLETAL:

Korsgade 37-41, Hobro

KØBESUM:
58.750.000 kr.
EJENDOMMENS STARTAFKAST:
9,56 % før skat og uden indregnet værdistigning
KØBESUM PR. BOLIG:
2.447.916,67 kr.
INDSKUD ( 10 % ANDEL):
1.667.000 kr.
KØBESUM PR. M2
20.665 kr.
BOLIGAREAL:
2.843 m2 (ekskl. carporte og depotrum)
Om ejendommen

På en af Hobros bedste beliggenheder tæt på centrum, ved Vesterfjord og ud til grønne arealer, ligger disse gennemtænkte lejligheder til seniorer.

Den nyopførte ejendom er en udlejningsejendom ud over det sædvanlige. Kvaliteten er i top, og der er kælet for enhver detalje. Ejendommen er tegnet af arkitektfirmaet Svend Poulsen A/S og består af tre ejendomsblokke, der er opført i 2 og 3 plan. Ejendommen indeholder 24 lejligheder , der alle er 3-værelses lejligheder.

 

Om lejlighederne

De nyopførte lejligheder er veldisponerede og forsynet med store, flotte vinduespartier, som skaber et godt lysindfald. Karnapperne er nytænkende, idet de giver godt lysindfald i lejligheden samtidig med, at de er udformet, så der ikke er indkig naboerne imellem.

Der er et godt materialevalg med hvide køkken- og badeværelseselementer fra HTH. Den nordiske stil følges med hvidmalede vægge og lyse trægulve. Alle lejligheder er indrettet med entré, køkken, stor stue med udgang til altan eller terrasse, dejligt badeværelse med stor bruseniche og hævet toiletcisterne samt to værelser. Loftet er lyse Troldtekt-plader. Der er klinker på gulvet i badeværelset. Af hvidevarer er opvaskemaskine, glaskeramiske kogeplader, indbygningsovn og emhætte.

Boligen er udstyret med eget balanceret ventilationsanlæg. Der er gulvvarme i alle rum og ingen dørtrin. Alle badeværelser har håndklædetørrer.

 

Udendørsarealer

I gården findes 28 flisebelagte parkeringspladser, hvoraf de 14 er med carporte. Carportene er udstyret med LED-lys.

Der er anlagt udenomsarealer med græs (det meste klares af robotplæneklipper) ligesom der er borde og bænke til fælles hygge.

Alle lejligheder har eget isoleret og opvarmet depotrum på ca. 2 m2 i særskilt bygning, hvor også viceværten har adgang til aflukkede rum.

 

Lokation

Ejendommen er beliggende i Hobro 100 meter fra centrum med indkøbsmuligheder og alle byens faciliteter samt tæt på naturen.

Vesterfjord er nærmest i baghaven, og Mariagerfjord er i gåafstand. De grønne arealer, som støder op til ejendommen, er fredede, så det bynære og det luftige vil altid bestå.

Bussen holder næsten lige udenfor døren, og Hobro Station er i gåafstand fra Korsgade. Med toget er der gode forbindelser til alle større byer i Jylland, ligesom Odense og København også nemt nås fra Hobro. Der er ligeledes direkte tog til Aalborg Lufthavn.

 

Om Hobro

Hobro er en af Nordjyllands ældste købstæder og i øvrigt Mariagerfjord Kommunes største by med godt 12.000 indbyggere.

Hobro har en god placering, fordi byen både har motorvej og jernbane. På under seks minutter er du på motorvejen, og 500.000 arbejdspladser nås indenfor 45 minutters kørselsafstand. Hobro ligger således attraktivt for pendlere, som gerne vil bo billigere og få mere kvalitet for pengene, end de får i de større byer.

Byen har fire skoler, daginstitutioner, et varierede kultur- og fritidsliv samt et rigt foreningsliv. Byen virker større, end den er, fordi der er meget handel, en række offentlige arbejdspladser,

og den servicerer et stort opland. Der er en del uddannelsessteder, som fx gymnasium, Tech

College, VUC og handelsskole. Byen tiltrækker talrige nye vidensvirksomheder.

Både Danmarks Statistik og Mariagerfjord Kommune forventer en positiv befolkningstilvækst.

 

AIF nr. 24798

 

INTERESSELISTE


Få direkte besked, når vi åbner for
investering i nye projekter.

 

Bliv skrevet op på
vores interesseliste i dag -->

 

Fair i navn og i handling

 

FairPart = Fremtidigt Afkast for Investorer med det
Rigtige match – i Partnerskab med andre