FairPart

- Din partner i landsigtet ejendomsinvestering

med solidt afkast

Fair i navn og fair i handling

 

 

FairPart = Fremtidigt Afkast for Investorer med det

Rigtige match – i Partnerskab med andre

 

  • Vi arbejder på en måde, der er fair for alle parter:
    Vores medinvestorer, lejere, samarbejdspartnere og sælgere.
  • Vi foretrækker langsigtede solide afkast
  • Vi vægter samarbejde for at lykkes
  • Vi har en konservativ tilgang i vores beregninger og budgetforudsætninger.

FairPart er ejet af Torben Simonsen og Tina Fredensborg, der til sammen har mere end 55 års erfaring fra den finansielle branche, særligt inden for ejendomsmarkedet. Vi har siden 2015 drevet virksomheden PlusPart, hvor vi bl.a. tilbyder rådgivning, lederudvikling og forretningsudvikling.

 

FairPart blev etableret i 2020 med det formål at tilbyde langsigtede ejendomsinvesteringer med solide afkast. Vi vægter kvalitet frem for kvantitet og medinvesterer selv 10% i samtlige projekter, vi udbyder, som garanti for, at vi tror på de projekter, vi rådgiver vores investorer til at investere i.

Hvem er FairPart

Torben Simonsen

Direktør og indehaver

torben@fairpart.dk

22 22 12 14

Med 30 års erfaring fra Nordea, herunder 11 år som områdedirektør, har Torben et indgående kendskab til mekanismerne i ejendomsmarkedet.

Siden 2015 har Torben drevet selvstændig rådgivningsvirksomhed sammen med Tina. I samtlige år har han desuden været aktiv både som investor og gennem strategisk samarbejde med andre ejendomsudbydere.

Torben har således et indgående kendskab til markedet, mekanismer og de økonomiske forhold. Han har stor indsigt i investering i ejendomme og de forhold, der gør sig gældende omkring dette. Han har desuden et betydeligt netværk gennem sit mangeårige virke i det jyske.

Tina Fredensborg

Direktør og indehaver

tina@fairpart.dk

22 22 12 16

Med 25 års erfaring fra Nordea, herunder 10 som viceområdedirektør, har Tina et indgående kendskab til ejendomsmarkedet.

Siden 2015 har Tina drevet selvstændig rådgivningsvirksomhed sammen med Torben. Hun er desuden investor i flere selskaber, og hun har godt kendskab til markedet, mekanismer og de økonomiske forhold ift. ejendomsinvestering.

Tina er struktureret og analytisk, administrativt stærk, har et godt overblik samt et stort netværk. Hun har siden 2020 haft ansvaret for selskabsadministrationen af FairParts selskaber og herigennem opbygget en stor viden omkring lejere, udlejning, håndværkere, 5 års gennemgange mv. 

FairParts værdigrundlag
- De 3 F’er:

Fair

 


At være "fair" handler om retfærdighed og om at finde den fornuftige balance. Vi matcher med investorer, som kan se logikken i, at alle parter bliver behandlet fair – også lejere og samarbejdspartnere.

Vi vil skabe positive ringe i vandet, som øger fastholdelsen, mindsker tomgangen og sikrer ambassadører. Det er en god investering på den lange bane.

Finansiel rådgivningserfaring


Vi er uddannet i den finansielle sektor og har begge gennem mere end 25 år arbejdet med formueoptimering og finansiel lånerådgivning.

Derudover har vi gennem vores mange år i den finansielle sektor og som selvstændige opbygget et stort netværk. For os handler den rette rådgivning om at se mennesker, midler og mursten som ét samlet hele. Vi vil se hinanden i øjnene og sikre, at formue, afkast og risikovillighed passer til at gå ind i ejendomsprojekter sammen.

Forudsigelighed

 


Man kan ikke spå om fremtiden, men man kan analysere, skabe overblik og lægge en plan, der i videst muligt omfang eliminerer risici i kraft af forudsigelighed. Vi risikominimerer og går efter ejendomme, der giver et solidt afkast. Så alle kan sove godt og have ro i maven.

HER FINDER DU OS

FairPart A/S

Strandvejen 3, 7, 3
9000 Aalborg

 

CVR.nr. 41736933